Personeelsfeest Enschede en Twente

ook voor Hellendoorn, Oldenzaal, Almelo, Hengelo, Losser, Denenkamp, Twente of omgeving

Van personeelsfeest tot bedrijfsjubileumfeest in Enschede en Twente

In het verleden was Enschede vooral belangrijk voor de textielindustrie. Rond 1960 en de latere jaren (1970 en 1980) zijn de fabrieken gesloopt, gerenoveerd of verplaatst naar een nieuwe bestemming. Dit heeft ongeveer 30.000 arbeidsplaatsen gekost. Toch zorgen de nieuwe huidige bewoners voor voldoende werkgelegenheid. Ook de binnenstad werd in de jaren 80 nieuw leven in geblazen met de aanleg van een autovrij stadserf en het invullen van de vrij gekomen industrietereinnen met kantoren, winkelcentra en woningen. Sommige gedeelten van Enschede hebben zo een prachtige nieuwe invulling gekregen. Met het verdwijnen en weer komen van bedrijven is de vraag naar een personeelsfeest in Enschede waarschijnlijk niet enorm veranderd. We helpen je daarom graag op weg. Of je nu entertainment zoekt voor een avondvullend programma of een dagdeel lekker actief eropuit. Kijk voor vrijgezellenfeesten ook eens op Onemotion vrijgezellenfeesten voor Enschede. We wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe tijdens je personeelsfeest Enschede.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein Enschede
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein Enschede

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. En aangezien we waarschijnlijk langere tijd zullen vasthouden aan de 1,5 meter samenleving biedt dit mogelijk wel uitkomsten voor het organiseren van een bedrijfsfeest. Waar kun je immers beter afstand houden dan op je eigen bedrijventerrein, plein of tuin? Hoe leuk is het om daar je eigen Foodtruck Festival te organiseren? Geniet van heerlijk eten en drinken dat a la minute bereid wordt in de Foodtruck, mooie muziek op de achtergrond en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert? Hoe geweldig zou het zijn om na maanden van beeldbellen en thuiswerken elkaar weer in het echt te kunnen ontmoeten? Uiteraard is dit concept alleen mogelijk mits de overheid toestemming geeft. Daarnaast is het ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je uit kan kijken naar een mooi feest om het leven te vieren met collega’s.

Themafeest Back to the 00's Enschede
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Themafeest Back to the 00's Enschede

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Geniet van een magische avond met dit 00’s themafeest. Perfect voor een personeelsfeest, als bedrijfsuitje of om een jubileum te vieren. Samen met collega’s gaan jullie terug in de tijd en halen jullie de mooiste herinneringen op. Dans samen met je collega’s de ketchup song, Jumpstyle of zing uit volle borst mee met Dragosta Din Tei. Ook kunt u dit themafeest nog extra aankleden door hilarische typetjes in te zetten. Zo zijn ook ineens Lara Croft, Ali G of Guus Meeuwis aanwezig op uw themafeest. De DJ brengt en mengt de hele avond samen met de leukste bekende hits. Zing mee met Gigi D’Agostino of Christina Aguilera. Is uw interesse gewekt? Vraag dan snel meer informatie aan en laat u meenemen in alle mogelijkheden. We wensen u alvast mooie herinneringen toe.

Themafeest op eigen locatie als personeelsfeest regio Enschede
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Themafeest op eigen locatie als personeelsfeest regio Enschede

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Zoek je een leuk concept voor een personeelsfeest om te organiseren op je eigen locatie (met mogelijkerwijs WKR-vriendelijke mogelijkheden)? Maar moet het deze keer wel echt iets bijzonders worden? Dan is één van deze themafeest concepten op je eigen locatie misschien wel een leuke optie. Met diverse thema´s:  van 70´s, 80´s, 90´s tot Hollands, van Oktoberfest tot Foute Party, van Casino feest tot Apresski, van Beach Party tot Foodtruck Vibe, van Gooisch Feest tot Piano Party, er is veel mogelijk op je eigen locatie. Wil je meer weten over dit thematische personeelsfeest op je eigen locatie in Enschede of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

90's themafeest Enschede
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

90's themafeest Enschede vol herinneringen

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Tijdens dit zeer bijzondere 90’s themafeest maakt u een stap terug in de tijd. Danste u vroeger al hard mee op de Macarena en lukte het u om elke hit van Marco Borsato van voor naar achter mee te zingen? De oude herinneringen komen al snel boven tijdens dit bijzondere 90’s themafeest. Ook kunt u dit themafeest zo gek aankleden als u zelf wilt. Laat het personeel gamen op de populaire Nintendo, dans met typetjes uit de 90’s of geniet van een optreden van de Spice Girls. De DJ maakt er een bonte avond van waar alle klassieker de revue zullen passeren. Van Captain Jack, Britney Spears tot aan de mooiste happy hardcore klassiekers. Het zal een avond worden om nooit te vergeten. Is uw interesse gewekt? Vraag onderstaand zo spoedig mogelijk meer informatie aan.

Filmwedstrijd als invulling voor je personeelsfeest in Enschede
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als invulling voor je personeelsfeest in Enschede

Dit personeelsfeest is er eentje die jullie niet snel gaan vergeten. Centraal tijdens het feest staat het maken van een film. Dat kan bijvoorbeeld een bedrijfsfilm maken zijn maar ook een film met een ludiek thema. Het gezelschap wordt in groepen onderverdeeld en kan met behulp van nep geld attributen, professioneel advies van echte filmregisseurs, of apparatuur inkopen.  Welke groep maakt de leukste film? Uiteraard worden de films tijdens het feest vertoond aan het gezelschap. Optioneel kan ook het complete feest worden geregeld (locatie, catering etc.) evenals een overnachting. Dit personeelsfeest in Enschede kan ook worden uitgevoerd als personeelsuitje in het buitenland (indoor of in het centrum van een leuke stad), als bedrijfsuitje voor hele grote groepen of als een personeelsuitje met overnachtingWil je weten of en hoe we je kunnen helpen, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande formulier.

Moorddiner als invulling van een personeelsfeest Enschede
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner als invulling van een personeelsfeest Enschede

Keuze uit diverse feestlocatie of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het is een klassieker, maar daarom niet minder populair: een moorddiner als invulling van je personeelsfeest in Enschede. Hierbij staan lekker eten (3-gangen diner), gezellig samen zijn en scherp detective werk centraal. De organisator is een kwalitatief hoogwaardige organisator van o.a. moorddiner personeelsfeesten in de omgeving van Enschede. Normaal gesproken is dit personeelsfeest moorddiner beschikbaar voor groepen tot 80 deelnemers, maar ook voor grotere groepen kan een goede oplossing worden gevonden. Wil je meer weten, vraag dan informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

Help de directeur is ontvoerd personeelsfeest Enschede
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Help de directeur is ontvoerd personeelsfeest Enschede

Keuze uit diverse feestlocatie of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Één van de populairste personeelsfeest concepten in de omgeving van Enschede van dit moment is het spannende help, de directeur is ontvoerd. Dit concept beschikt over alle ingrediënten voor een wervelend bedrijfsfeest: een geheimzinnige videoboodschap, een heerlijk 3-gangen diner, teamwork en niet geheel onbelangrijk: een directeur die in nood verkeert. Dit is hét moment om met het hele bedrijf als één man/vrouw achter de directeur te gaan staan en deze heelhuids terug te brengen. Wil je meer weten over dit bijzondere personeelsfeest concept in Enschede? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

 

Latijns-Amerikaans themafeest Enschede
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Latijns-Amerikaans themafeest Enschede

Ben je op zoek naar een personeelsfeest voor 40 tot 300 personen in Enschede met een vleugje Latijns-Amerikaans temperament? Dan is dit themafeest misschien wel het best passende alternatief. Tijdens het feest genieten de gasten van zowel een workshop salsa dansen als een workshop cocktail shaken. En de Latijns-Amerikaanse DJ zorgt er vervolgens voor dat de feestvreugde tot on-Europese hoogtes zal toenemen. Tijdens dit personeelsfeest zijn onbeperkte drankjes en diverse warme en koude hapjes inbegrepen. Wil je meer weten over dit temperamentvolle bedrijfsfeest in Enschede, vraag dan meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

Outdoors Holten: Foodtruck festival als personeelsfeest op 41 km van Enschede
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Outdoors Holten: Foodtruck festival als personeelsfeest op 41 km van Enschede

Voor zakelijke groepen (niet particulier!) Foodtruck festivals met kampvuur gevoel, teambuilding activiteit, vergadering en overnachtingsmogelijkheden.

Dit beleeft een heel bijzonder personeelsfeest te worden in een natuurrijke omgeving. Hier genieten jullie van een Foodtruck festival voor groepen tot wel 1.000 personen. Combineer het personeelsfeest met leuke groepsactiviteiten als paintball en quad rijden. Overnachten is geen probleem in de leuke lodges op deze locatie.

Smiley face Gelegen in Holten op 41 km van het centrum van Enschede

Smiley face Maximale capaciteit: Foodtruck festival 1.000 pers. vergaderen: 50 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 50 pers.

Smiley face 4 locaties

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, paintball, quad rijden en diverse teambuilding activiteiten, mogelijkheid tot overnachten tot 100 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding activiteit, vergadering of zakelijk foodtruck festival in Holten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Hollandse feestavond Enschede
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Hollandse feestavond Enschede

Keuze uit diverse feestlocatie of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Wat hebben we een mooi landje. En ondanks dat het op de wereldkaart geen groot land is kunnen we feesten als de beste! Als organisator heb je de taak om een onvergetelijk themafeest neer te zetten voor het bedrijfsfeest, personeelsfeest een opening of bijvoorbeeld een familiefeest. En wat is er dan mooier om dit in het Hollandse thema te doen. De leukste muziek, sfeervolle aankleding, de beste meezingers en wellicht wel echte Nederlandse snacks of maaltijden. Een themafeest kun je zo gek maken als je zelf zou willen. Maak er een bijzondere en vooral unieke avond van samen met je collega’s. Lijkt dit Hollandse avond themafeest Enschede jou perfect? Vraag onderstaand vrijblijvend meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Goud en Fout bedrijfsfeest op een feestlocatie in Enschede
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Goud en Fout bedrijfsfeest op een feestlocatie in Enschede

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Iedereen houdt van muziek. En tijdens dit personeelsfeest genieten jullie van echte dansklassiekers tijdens ludieke en muzikale spelletjes maar bovenal gaan jullie lekker veel dansen. Laat je meevoeren naar de disco jaren, de 80´s en 90´s en heerlijke meezingers in het Nederlands. Ga los op apres-ski muziek en daag je collega's uit tijdens een dance battle. Dit arrangement is inclusief diner en feestlocatie, waarbij je kunt kiezen uit meerdere beschikbare feestlocaties. Uiteraard is het ook mogelijk om het arrangement te regelen op jullie eigen locatie. Meer weten over dit muzikale alternatief voor je bedrijfsfeest in Enschede? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan oor te clicken op de groene knop. 

Bedrijfsfeest of personeelsfeest Enschede

De meeste bedrijven houden 1 keer per jaar een personeelsfeest. Dit zal in de stad Enschede niet veel anders zijn. Ben jij op zoek naar een personeelsfeest Enschede? Samen met je collega’s dit jaarlijkse evenement zo leuk mogelijk invullen en elkaar beter leren kennen tijdens een borrel, citygame of een ander evenement? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Het organiseren van een personeelsfeest is meestal niet een koud kunstje. Want weet jij precies wat je collega’s leuk vinden? De een is dol op avontuur terwijl de ander meer voor een verkenning van de stad is. Een personeelsfeest Enschede is dus misschien wel het vinden van een ideale mix waarbij iedereen blij en tevreden gaat zijn. Bij het organiseren van je personeelsfeest Enschede helpen we je in ieder geval graag. Enschede is een stad en gemeente in Twente (provincie Overijssel). Enschede heeft een belangrijke rol in het hoger beroepsonderwijs. Zo is de Universiteit Twente in Enschede te vinden. Ook zijn er een aantal belangrijke zorginstellingen te vinden in Enschede. Zo kun je het revalidatiecentrum Het Roessingh vinden alsook het Medisch Spectrum Twente.

Overige personeelsfeest steden in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Personeelsfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                        Personeelsfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                   Personeelsfeest Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Personeelsfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                           Personeelsfeest Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                       Personeelsfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                               Personeelsfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Personeelsfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Personeelsfeest Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                        Personeelsfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Personeelsfeest Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                       Personeelsfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                            Personeelsfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                            Personeelsfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Personeelsfeest Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                                         Personeelsfeest Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Margraten, Valkenburg:                        Personeelsfeest Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                                    Personeelsfeest Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Personeelsfeest Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                     Personeelsfeest Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Personeelsfeest Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                           Personeelsfeest Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementen sector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, BE, DE, UK & USA
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu). 

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Personeelsfeestend.nl

Personeelsfeesten in alle soorten en maten. Van bedrijfsfeest tot personeelsfeest laat je inspireren door Onemotion.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar