Personeelsfeest Overijssel

Ook voor Twente, Enschede, Zwolle, Hengelo, Almelo en omgeving

Personeelsfeest Overijssel

Het is zover: je gaat je personeel trakteren op een leuke feestavond! Iedereen heeft er ongetwijfeld zin in. Of is het juist een verrassing? De sfeer zal er vast goed in zitten, wanneer blijkt dat er een feestavond in het verschiet ligt. Gaat het feest in Overijssel plaatsvinden? Een mooie oostelijke provincie waar je met veel genoegen verwelkomd wordt. Nu is de vraag wat je precies wilt. Houd je het feest graag op de eigen locatie, zodat iedereen het makkelijk weet te vinden? Of wellicht wil je iedereen bij elkaar krijgen op een andere locatie, om elkaar eens in een ander licht te zien. Onze partners in Overijssel helpen je dan ook graag om voor een onvergetelijke avond te zorgen, waar je dat dan ook wilt. In ons ruime netwerk is er vast wel een mooie oplossing te vinden. Ook als je het ideale feest nog niet op deze pagina ziet staan, hoeft er uiteraard nog niet gewanhoopt worden. Als je contact met ons opneemt, helpen wij graag om je wensen te verwezenlijken. Ieder personeelsfeest is anders, wat ervoor zorgt dat je specifieke wensen er echt toe doen. Van themafeesten tot actieve uitjes, je kunt het allemaal hier vinden. Kijk daarom eens rond op deze pagina voor het ideale personeelsfeest Overijssel. 

incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Themafeest op eigen locatie als personeelsfeest

Zoek je een leuk concept voor een personeelsfeest om te organiseren op je eigen locatie (met mogelijkerwijs WKR-vriendelijke mogelijkheden)? Maar moet het deze keer wel echt iets bijzonders worden? Dan is één van deze themafeest concepten op je eigen locatie misschien wel een leuke optie. Met diverse thema´s:  van 70´s, 80´s, 90´s tot Hollands, van Oktoberfest tot Foute Party, van Casino feest tot Apresski, van Beach Party tot Foodtruck Vibe, van Gooisch Feest tot Piano Party, er is veel mogelijk op je eigen locatie. Wil je meer weten over dit thematische personeelsfeest op je eigen locatie in stad of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

Betaalbaar personeelsfeest op maat Overijssel
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar personeelsfeest op maat Overijssel

Ben je op zoek naar een betaalbaar personeelsfeest op maat in Overijssel? En ligt het totale budget voor het feest (zaalhuur, drankjes, eten en DJ) ergens tussen de €50 en de €75 p.p. Vertel ons dan middels onderstaande formulier wat je wensen zijn en wij zoeken gratis (je betaalt geen meerkosten voor onze service) en vrijblijvend naar de best passende oplossing. Uiteraard checken we ook de beschikbaarheid voor je. Wil je meer weten, vraag dan meer informatie aan via onderstaande formulier.

Exclusief personeelsfeest op maat Overijssel
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Origineelste personeelsfeestlocaties van Overijssel (arrangementen vanaf €75 p.p.)

Ben je op zoek naar een echt bijzondere locatie voor je personeelsfeest in Overijssel? En zoek je daarbij naar een locatie met een eigen verhaal. Wil je een blijvende indruk achter laten bij alle gasten? Ligt de begroting voor catering, drank, locatiehuur, entertainment hoger dan €75 p.p.? Dan kunnen we je zeker weten inspireren. We zoeken de 2 beste locaties binnen ons uitgebreide bestand en checken natuurlijk ook de beschikbaarheid voor je. Er zijn geen kosten verbonden aan onze service. Wil je weten of en hoe we je kunnen helpen, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande formulier.

Zeer exclusief personeelsfeest Overijssel
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer exclusief personeelsfeest Overijssel

Wil je echt iets bijzonders voor je personeelsfeest in Overijssel. Dan is dit zeer exclusieve personeelsfeest arrangement een hele goede oplossing. Van concertzalen, kastelen, musea, tot andere toplocaties, ligt je begroting hoger dan €100 p.p. dan zijn er diverse mogelijkheden. Laat ons gratis en vrijblijvend de best passende locatie voor je vinden binnen ons netwerk van huislocaties. Uiteraard verifiëren we de beschikbaarheid van de locatie. Wil je weten of en hoe we je kunnen helpen, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande formulier.

Help de directeur is ontvoerd personeelsfeest Overijssel
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Help de directeur is ontvoerd personeelsfeest Overijssel

Één van de populairste personeelsfeest concepten in de omgeving van Overijssel van dit moment is het spannende help, de directeur is ontvoerd. Dit concept beschikt over alle ingrediënten voor een wervelend bedrijfsfeest: een geheimzinnige videoboodschap, een heerlijk 3-gangen diner, teamwork en niet geheel onbelangrijk: een directeur die in nood verkeert. Dit is hét moment om met het hele bedrijf als één man/vrouw achter de directeur te gaan staan en deze heelhuids terug te brengen. Wil je meer weten over dit bijzondere personeelsfeest concept in Overijssel? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

 

Inspirerende locaties voor een personeelsfeest in Overijssel
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende locaties voor een personeelsfeest in Overijssel

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor je personeelsfeest of zakelijk evenement? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). Vertel ons zo gedetailleerd mogelijk waarna je op zoek bent, en wij gaan binnen ons enorme netwerk op zoek naar de beste 2 nog beschikbare locaties. Op deze manier zorgen we ervoor dat je geen onnodige tijd kwijt bent met organiseren en op een veel ontspannender manier kunt toeleven naar de dag van het evenement. Dat worden vast en zeker hele leuke gesprekken bij de koffieautomaat de week na het evenement. Meer weten over dit inspirerende alternatief voor je personeelsfeest in Overijssel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Heerlijk Holland personeelsfeest Overijssel
excl. BTW vanaf
€47 p.p.

Heerlijk Holland personeelsfeest Overijssel

Wat is ons landje mooi,... zucht. Het is dan ook niet zo raar dat het Hollandse thema het erg goed doet onder personeelsfeest organisatoren. Tijdens dit personeelsfeest in Overijssel of omgeving genieten jij en je collega's, na de ontvangst met hapje en drankje, van diverse ludieke Hollandse Quiz rondes onder begeleiding van een enthousiaste quizmaster. Na afloop zal er een 3-gangen diner worden geserveerd. Wil je meer weten over dit Hollandse personeelsfeest in Overijssel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

Moorddiner als invulling van een personeelsfeest in Overijssel
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner als invulling van een personeelsfeest in Overijssel

Het is een klassieker, maar daarom niet minder populair: een moorddiner als invulling van je personeelsfeest in Overijssel. Hierbij staan lekker eten (3-gangen diner), gezellig samen zijn en scherp detective werk centraal. De organisator is een kwalitatief hoogwaardige organisator van o.a. moorddiner personeelsfeesten in Overijssel. Normaal gesproken is dit personeelsfeest moorddiner beschikbaar voor groepen tot 80 deelnemers, maar ook voor grotere groepen kan een goede oplossing worden gevonden. Wil je meer weten, vraag dan informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

Filmwedstrijd als invulling voor je personeelsfeest in Overijssel
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als invulling voor je personeelsfeest in Overijssel

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Dit personeelsfeest is er eentje die jullie niet snel gaan vergeten. Centraal tijdens het feest staat het maken van een film. Dat kan bijvoorbeeld een bedrijfsfilm maken zijn maar ook een film met een ludiek thema. Het gezelschap wordt in groepen onderverdeeld en kan met behulp van nep geld attributen, professioneel advies van echte filmregisseurs, of apparatuur inkopen.  Welke groep maakt de leukste film? Uiteraard worden de films tijdens het feest vertoond aan het gezelschap. Optioneel kan ook het complete feest worden geregeld (locatie, catering etc.) evenals een overnachting. Dit personeelsfeest in Overijssel kan ook worden uitgevoerd als personeelsuitje in het buitenland (indoor of in het centrum van een leuke stad), als bedrijfsuitje voor hele grote groepen of als een personeelsuitje met overnachtingWil je weten of en hoe we je kunnen helpen, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande formulier.

IMPRESSIE

WAAROM VIA ONS?
Voordelen personeelsfeesten

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion partner worden?

BEDRIJFSFEEST OVERIJSSEL

Overijssel, een provincie die om meerdere dingen bekend staat. Zo is er natuurlijk Zwolle, de hoofdstad van de provincie die zich in het verleden als Hanzestad bewezen heeft. Dat men ook naar de toekomst kijkt is duidelijk, omdat het milieu een belangrijke plek heeft in de provincie. Natuurlijk is er ook Giethoorn, een stad die wereldwijd bekend staat om het water en de vele bruggen, waar met zogeheten punters door de waterwegen gevaren worden. Toch zijn er nog meer plaatsen te vinden waar je een mooi personeelsfeest kunt vieren. Want natuurlijk is er ook nog Enschede, de Twenste textielstad die graag decor is van een personeelsfeest voor in de geschiedenisboeken. Ook kleinere steden als Hengelo bijvoorbeeld, of Almelo, waar altijd wat te doen is, staan graag voor je klaar. Heb je al een speciaal thema in gedachten voor dit feest? Het is natuurlijk een leuke gelegenheid om je eens uit te dossen zoals je wilt, waarna er op kantoor nog lang over nagesproken zal worden. Kijk daarom eens wat er allemaal in Overijssel te vinden is. Ook als je nog suggesties nodig hebt bieden we die natuurlijk graag!

Personeelsfeestend.nl

Personeelsfeesten in alle soorten en maten. Van bedrijfsfeest tot personeelsfeest laat je inspireren door Onemotion.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar