Personeelsfeest Noord-Limburg en Venlo

ook voor Venray, Weert, Horst, Sevenum, Roermond, Noord-Limburg of omgeving

Met diverse personeelsfeest Venlo opties

Venlo ligt op een goede locatie met diverse snelwegen richting Duitsland waardoor er vele bezoekers jaarlijks passeren. Ook De Maas is nog steeds een belangrijke vervoersader door de bouw van een barge-terminal gebruiken de Venlonaren de rivier ook voor het verschepen van diverse ladingen. Ben jij klaar voor een personeelsfeest Venlo? Je collega’s op een andere manier leren kennen tijdens een citygame, een dinergame of wellicht wel een volledig verzorgde avond vol muziek en entertainment? Neem jij het met een groep collega’s op tegen diverse andere collega’s en verken je de stad d.m.v. diverse spellen? Vergeet je niet de Vleesstraat, Lomstraat en de Gasthuisstraat (meest Middeleeuwse straat van Nederland) even te bekijken tijdens je tocht? Of ga je liever voor een culinaire avond met een catering die de avond volledig zal verzorgen? Het is in ieder geval zeker dat we je graag op weg helpen met je personeelsfeest in Venlo. Combineer je feest ook eens met een vergadering in Venlo. Kijk voor vrijgezellenfeesten ook eens op Onemotion vrijgezellenfeesten voor Venlo.Wij wensen je alvast veel inspiratie toe tijdens je personeelsfeest Venlo.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein Venlo
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. En aangezien we waarschijnlijk langere tijd zullen vasthouden aan de 1,5 meter samenleving biedt dit mogelijk wel uitkomsten voor het organiseren van een bedrijfsfeest. Waar kun je immers beter afstand houden dan op je eigen bedrijventerrein, plein of tuin? Hoe leuk is het om daar je eigen Foodtruck Festival te organiseren? Geniet van heerlijk eten en drinken dat a la minute bereid wordt in de Foodtruck, mooie muziek op de achtergrond en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert? Hoe geweldig zou het zijn om na maanden van beeldbellen en thuiswerken elkaar weer in het echt te kunnen ontmoeten? Uiteraard is dit concept alleen mogelijk mits de overheid toestemming geeft. Daarnaast is het ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je uit kan kijken naar een mooi feest om het leven te vieren met collega’s.

De perfect passende zakelijke feestlocatie voor je personeelsfeest in Venlo

De perfect passende zakelijke feestlocatie voor je personeelsfeest in Venlo

Van borrellocatie tot exclusieve evenementenlocatie

Alles begint natuurlijk met het vinden van die ene perfect passende feestlocatie voor je personeelsfeest in Venlo of omgeving. Maar is de perfecte feestlocatie nog wel beschikbaar op de datum van je evenement? Middels deze feestlocatie service proberen we je snel te helpen. We zoeken de 2 beste locaties binnen ons uitgebreide bestand en checken natuurlijk ook de beschikbaarheid voor je. Om je beter te kunnen helpen vragen we je na het klikken op de meer informatie button hieronder om een keuze te maken:

- Betreft het een zittend feest (bijv. diner), staand feest (staan-tafels) of dansfeest (dansvloer)?
- Dient de locatie zich in of rondom het centrum van Venlo te bevinden of liever toch erbuiten?
- Heb je de beschikking over een ruimer budget en zoek je iets exclusiefs of misschien zelfs wel iets echt bijzonders (bijv. op een eiland, een luxe jacht of een heel bijzonder gebouw)?

Wil je weten of en hoe we je kunnen helpen, klik dan door via onderstaande meer informatieformulier en vertel ons waarna je op zoek bent.

90's themafeest Venlo
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

90's themafeest Venlo vol herinneringen

Optioneel mogelijk: diner, live entertainment etc.

Tijdens dit zeer bijzondere 90’s themafeest maakt u een stap terug in de tijd. Danste u vroeger al hard mee op de Macarena en lukte het u om elke hit van Marco Borsato van voor naar achter mee te zingen? De oude herinneringen komen al snel boven tijdens dit bijzondere 90’s themafeest. Ook kunt u dit themafeest zo gek aankleden als u zelf wilt. Laat het personeel gamen op de populaire Nintendo, dans met typetjes uit de 90’s of geniet van een optreden van de Spice Girls. De DJ maakt er een bonte avond van waar alle klassieker de revue zullen passeren. Van Captain Jack, Britney Spears tot aan de mooiste happy hardcore klassiekers. Het zal een avond worden om nooit te vergeten. Is uw interesse gewekt? Vraag onderstaand zo spoedig mogelijk meer informatie aan.

Latijns-Amerikaans themafeest Roermond
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Latijns-Amerikaans themafeest Roermond

Ben je op zoek naar een personeelsfeest voor 40 tot 300 personen in Roermond met een vleugje Latijns-Amerikaans temperament? Dan is dit themafeest misschien wel het best passende alternatief. Tijdens het feest genieten de gasten van zowel een workshop salsa dansen als een workshop cocktail shaken. En de Latijns-Amerikaanse DJ zorgt er vervolgens voor dat de feestvreugde tot on-Europese hoogtes zal toenemen. Tijdens dit personeelsfeest zijn onbeperkte drankjes en diverse warme en koude hapjes inbegrepen. Wil je meer weten over dit temperamentvolle bedrijfsfeest in Roermond, vraag dan meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Themafeest Back to the 00's

Optioneel mogelijk: diner, live entertainment etc.

Geniet van een magische avond met dit 00’s themafeest. Perfect voor een personeelsfeest, als bedrijfsuitje of om een jubileum te vieren. Samen met collega’s gaan jullie terug in de tijd en halen jullie de mooiste herinneringen op. Dans samen met je collega’s de ketchup song, Jumpstyle of zing uit volle borst mee met Dragosta Din Tei. Ook kunt u dit themafeest nog extra aankleden door hilarische typetjes in te zetten. Zo zijn ook ineens Lara Croft, Ali G of Guus Meeuwis aanwezig op uw themafeest. De DJ brengt en mengt de hele avond samen met de leukste bekende hits. Zing mee met Gigi D’Agostino of Christina Aguilera. Is uw interesse gewekt? Vraag dan snel meer informatie aan en laat u meenemen in alle mogelijkheden. We wensen u alvast mooie herinneringen toe.

Filmwedstrijd als invulling voor je personeelsfeest in Venlo
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als invulling voor je personeelsfeest in Venlo

Dit personeelsfeest is er eentje die jullie niet snel gaan vergeten. Centraal tijdens het feest staat het maken van een film. Dat kan bijvoorbeeld een bedrijfsfilm maken zijn maar ook een film met een ludiek thema. Het gezelschap wordt in groepen onderverdeeld en kan met behulp van nep geld attributen, professioneel advies van echte filmregisseurs, of apparatuur inkopen.  Welke groep maakt de leukste film? Uiteraard worden de films tijdens het feest vertoond aan het gezelschap. Optioneel kan ook het complete feest worden geregeld (locatie, catering etc.) evenals een overnachting. Dit personeelsfeest in Venlo kan ook worden uitgevoerd als personeelsuitje in het buitenland (indoor of in het centrum van een leuke stad), als bedrijfsuitje voor hele grote groepen of als een personeelsuitje met overnachtingWil je weten of en hoe we je kunnen helpen, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande formulier.

Themafeest op eigen locatie als personeelsfeest regio Venlo
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Themafeest op eigen locatie als personeelsfeest regio Venlo

Zoek je een leuk concept voor een personeelsfeest om te organiseren op je eigen locatie (met mogelijkerwijs WKR-vriendelijke mogelijkheden)? Maar moet het deze keer wel echt iets bijzonders worden? Dan is één van deze themafeest concepten op je eigen locatie misschien wel een leuke optie. Met diverse thema´s:  van 70´s, 80´s, 90´s tot Hollands, van Oktoberfest tot Foute Party, van Casino feest tot Apresski, van Beach Party tot Foodtruck Vibe, van Gooisch Feest tot Piano Party, er is veel mogelijk op je eigen locatie. Wil je meer weten over dit thematische personeelsfeest op je eigen locatie in Venlo of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

Inspirerende locaties voor een personeelsfeest omgeving Venlo
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende locaties voor een personeelsfeest omgeving Venlo

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor je personeelsfeest of zakelijk evenement? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). Vertel ons zo gedetailleerd mogelijk waarna je op zoek bent, en wij gaan binnen ons enorme netwerk op zoek naar de beste 2 nog beschikbare locaties. Op deze manier zorgen we ervoor dat je geen onnodige tijd kwijt bent met organiseren en op een veel ontspannender manier kunt toeleven naar de dag van het evenement. Dat worden vast en zeker hele leuke gesprekken bij de koffieautomaat de week na het evenement. Meer weten over dit inspirerende alternatief voor je personeelsfeest in Venlo? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als invulling van een personeelsfeest Venlo of Roermond
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner als invulling van een personeelsfeest Venlo of Roermond

Het is een klassieker, maar daarom niet minder populair: een moorddiner als invulling van je personeelsfeest in Venlo, Roermond, Weert of Noord-Limburg. Hierbij staan lekker eten (3-gangen diner), gezellig samen zijn en scherp detective werk centraal. De organisator is een kwalitatief hoogwaardige organisator van o.a. moorddiner personeelsfeesten in de omgeving van Venlo. Normaal gesproken is dit personeelsfeest moorddiner beschikbaar voor groepen tot 80 deelnemers, maar ook voor grotere groepen kan een goede oplossing worden gevonden. Wil je meer weten, vraag dan informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

Help de directeur is ontvoerd personeelsfeest Venlo
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Help de directeur is ontvoerd personeelsfeest Venlo of Roermond

Één van de populairste personeelsfeest concepten in de omgeving van Venlo of Roermond van dit moment is het spannende help, de directeur is ontvoerd. Dit concept beschikt over alle ingrediënten voor een wervelend bedrijfsfeest: een geheimzinnige videoboodschap, een heerlijk 3-gangen diner, teamwork en niet geheel onbelangrijk: een directeur die in nood verkeert. Dit is hét moment om met het hele bedrijf als één man/vrouw achter de directeur te gaan staan en deze heelhuids terug te brengen. Wil je meer weten over dit bijzondere personeelsfeest concept in Venlo of Roermond? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

 

Heerlijk Holland personeelsfeest Venlo of Roermond met 3-gangen diner
excl. BTW vanaf
€47 p.p.

Heerlijk Holland personeelsfeest Venlo of Roermond met 3-gangen diner

Wat is ons landje mooi,... zucht. Het is dan ook niet zo raar dat het Hollandse thema het erg goed doet onder personeelsfeest organisatoren. Tijdens dit personeelsfeest in Venlo, Roermond of omgeving genieten jij en je collega's, na de ontvangst met hapje en drankje, van diverse ludieke Hollandse Quiz rondes onder begeleiding van een enthousiaste quizmaster. Na afloop zal er een 3-gangen diner worden geserveerd. Wil je meer weten over dit Hollandse personeelsfeest in Venlo, Roermond of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

Casino bedrijfsfeest Venlo
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Casino bedrijfsfeest Venlo

Tijdens dit Casino personeelsfeest in Venlo worden jij en je collega's in stijl ontvangen. Na een korte instructie kan het feest pas echt beginnen. Dit Casino arrangement is inclusief: hapjes, drankjes, buffet en zaalhuurWil je meer weten over dit bedrijfsfeest in Venlo of omgeving? Dan nodigen we je graag uit om onderstaande informatieformulier in te vullen, zodat we je snel van de gevraagde informatie kunnen voorzien.

Bedrijfsfeest of personeelsfeest in Venlo

Ben je in het Limburgse Venlo op zoek naar een personeelsfeest. Samen met je collega’s de stad onveilig maken met je personeelsfeest Venlo. Wist je dat veel bedrijven een jaarlijks personeelsfeest organiseren in de hoop dat de sfeer op de werkvloer zal verbeteren. Vaak zie je dit zeker terug en bereikt het personeelsfeest dus het doel waar van te voren op gehoopt is. Venlo ligt in de provincie Limburg en is een transport-, handels en industriestad. Omdat Venlo grenst aan Duitsland komen vele Ooster buren ons land bezoeken om op koopjesjacht te gaan. Groente, fruit, Duitse koffie, sigaretten en kaas vinden hierbij gretig aftrek aan jaarlijks ongeveer 5 miljoen Duitse kooptoeristen (zij komen voornamelijk uit het aangrenzende Ruhrgebied). In het verleden speelden winkeliers hier slim op in door mensen in het Duits aan te spreken en ook de prijzen zelfs in Duitse mark te vermelden (inmiddels hebben ze ook de euro). Ook heeft Venlo wat grote bedrijven in de stad gehuisvest. Océ, Frans Maas en Office Depot zijn hierbij geen onbekenden.

Overige personeelsfeest steden in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Personeelsfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                        Personeelsfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                   Personeelsfeest Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Personeelsfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                           Personeelsfeest Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                       Personeelsfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                               Personeelsfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Personeelsfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Personeelsfeest Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                        Personeelsfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Personeelsfeest Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                       Personeelsfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                            Personeelsfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                            Personeelsfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Personeelsfeest Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                                         Personeelsfeest Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Margraten, Valkenburg:                        Personeelsfeest Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                                    Personeelsfeest Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Personeelsfeest Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                     Personeelsfeest Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Personeelsfeest Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                           Personeelsfeest Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementen sector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, BE, DE, UK & USA
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu). 

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Personeelsfeestend.nl

Personeelsfeesten in alle soorten en maten. Van bedrijfsfeest tot personeelsfeest laat je inspireren door Onemotion.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar