Personeelsfeesten en de WKR: op eigen locatie

Organiseer een personeelsfeest op je eigen locatie

feest.jpg

Personeelsfeesten op eigen locatie

Ben je op zoek naar een personeelsfeest op uw eigen locatie? Wist je dat er een belangrijke regeling in het leven is geroepen? We willen je niet afschrikken maar wel graag wat meer uitleg geven. Kent je de WKR regeling al? Scroll dan snel naar onder voor onze personeelsfeest op eigen locatie arrangementen. In de sidebar hiernaast gaan we in op de vraag of de werkkostenregeling nu daadwerkelijk voordeliger uitpakt dan voor de situatie waarin het personeelsfeest op een externe locatie plaatsvindt. Als je het stukje gelezen hebt, dan zul je weten dat het erg lastig is om een zeker standpunt in te nemen (zeker ook omdat de wijze waarop de belastingdienst praktisch gezien omgaat met de materie kan veranderen door de tijd. Hoewel we zelf dus geen duidelijk antwoord kunnen geven op de vraag, hebben we op deze pagina wel diverse personeelsfeest concepten weergegeven die allemaal op de locatie van het bedrijf kunnen worden georganiseerd en die dus mogelijk WKR vriendelijk zouden kunnen uitpakken.

Winter wonderland themafeest op eigen locatie
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland themafeest op eigen locatie

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Zijn jullie op zoek naar een leuk personeelsfeest om samen de donkere dagen te vieren? Neem dan alle collega's mee op een mini wintersport groepsvakantie. Samen gaan jullie genieten van die typische Tiroler sfeer met bijpassende muziek en aankleding. Tijdens dit themafeest kunnen jullie kiezen uit een aantal ludieke activiteiten die de sfeer vast en zeker flink zullen verhogen.  Van langlaufen tot sneeuwbal schieten, van Nagel Schlag tot sneeuwpop worstelen, het gaat vast en hele leuke middag of avond worden, waar nog lang over zal worden doorgepraat. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsfeest concept? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Kerstborrel als bedrijfsfeest op je eigen locatie
excl. BTW vanaf
€54,95 p.p.

Kerstborrel als bedrijfsfeest op je eigen locatie

Inclusief feestlocatie, aankleding/muziek, hapjes, cocktails/champagne, afkoop drankjes

Vier het kerstseizoen in stijl met een sfeervolle borrel! Trakteer je team op een avond vol feestelijke vreugde en
warmte. Geniet van sprankelende drankjes, waaronder champagne en winterse cocktails, en proef van heerlijke
hapjes zoals mini-quiches en gourmet-kerstbroodjes. De feestlocatie, prachtig versierd met kerstdecoraties en begeleid door sfeervolle muziek, zorgt voor een magische sfeer. Of je nu kiest voor een van de unieke feestlocaties of jullie eigen locatie, het wordt een onvergetelijke ervaring. Met opties voor elk gezelschap en transparante prijzen, wordt dit de perfecte setting voor jullie kerstviering. Neem nu contact op en maak van je kerstborrel een betoverend evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven hangen!  Is je interesse gewekt in dit kerstborrel bedrijfsfeest concept voor je eigen locatie? Vraag dan snel meer informatie aan en laat je meenemen in alle mogelijkheden. We wensen u alvast mooie herinneringen toe.

Nieuwjaarsfeest als bedrijfsfeest op je eigen locatie
excl. BTW vanaf
€65,95 p.p.

Nieuwjaarsfeest als bedrijfsfeest op je eigen locatie

Inclusief aankleding, Top 2000, hapjes, Champagne, afkoop drankjes; optioneel: vuurwerkshow

Luid het nieuwe jaar in met een sprankelend feest! Begin het jaar op een sfeervolle en inspirerende manier, volledig georganiseerd en aangepast aan jullie wensen. Geniet van de beste muziek, inclusief de top 2000 en verzoeknummers, en voor de liefhebbers is er een karaokeoptie beschikbaar. Het feest wordt feestelijk aangekleed met glitters, ballonnen, champagne en traditionele lekkernijen. Als extra optie kunnen jullie kiezen voor een adembenemende vuurwerkshow. Het evenement biedt diverse voordelen zoals unieke locaties, catering op maat en transparante prijzen. Zorg voor een onvergetelijke start van het jaar! Is je interesse gewekt in dit nieuwjaarsfeest? Vraag dan snel meer informatie aan en laat je meenemen in alle mogelijkheden. We wensen je alvast mooie herinneringen toe.

Personeelsfeest op het water (rondvaartboot)
excl. BTW vanaf
€109,95 p.p.

Personeelsfeest op het water (rondvaartboot)

Inclusief boothuur, diner en drankjes.

Organiseer een uniek feest op het water en bied uw team een onvergetelijke ervaring! Overweeg een personeelsfeest
op een rondvaartboot en ontdek de prachtige waterlandschappen die Nederland te bieden heeft. Van bruisende
havens tot serene watergebieden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu kiest voor een gezellige borrel met een
quiz, een formeel diner of een levendige disco met cocktails, er wordt voor gezorgd dat alles naar wens is. De voordelen van een feest op het water zijn onder andere een prachtige achtergrond, catering op maat en flexibiliteit in de organisatie. Zorg voor een unieke herinnering en vraag nu jullie offerte aan voor een bedrijfsfeest dat nog lang zal
nazinderen! Is je interesse gewekt in dit personeelsfeest op het water in diverse regio´s? Vraag dan snel meer informatie aan en laat je meenemen in alle mogelijkheden. We wensen u alvast mooie herinneringen toe.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens personeelsfeest in STAD
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens personeelsfeest op je eigen locatie

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Ben je op zoek naar een leuke aanvulling op je personeelsfeest of personeelsborrel? Wat dacht je dan van Foodtruck catering die zorgt voor dat typische Oktoberfest gevoel? Dat wordt gezellig genieten van heerlijke broodjes Duitse worst, vergezeld door verse frites en optioneel ook met bijpassende Duitse biertjes. En voor de veganisten zijn er ook vegaworsten beschikbaar, zodat iedereen kan genieten tijdens dit heerlijke Duitse worsten Foodtruck concept voor jullie bedrijfsfeest of personeelsborrel. Meer weten over deze Foodtruck catering met Oktoberfest gevoel tijdens je personeelsfeest of bedrijfsborrel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan oor te clicken op de groene knop. 

90's themafeest op locatie
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest vol herinneringen

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Tijdens dit zeer bijzondere 90’s themafeest maakt u een stap terug in de tijd. Danste u vroeger al hard mee op de Macarena en lukte het u om elke hit van Marco Borsato van voor naar achter mee te zingen? De oude herinneringen komen al snel boven tijdens dit bijzondere 90’s themafeest. Ook kunt u dit themafeest zo gek aankleden als u zelf wilt. Laat het personeel gamen op de populaire Nintendo, dans met typetjes uit de 90’s of geniet van een optreden van de Spice Girls. De DJ maakt er een bonte avond van waar alle klassieker de revue zullen passeren. Van Captain Jack, Britney Spears tot aan de mooiste happy hardcore klassiekers. Het zal een avond worden om nooit te vergeten. Is uw interesse gewekt? Vraag onderstaand zo spoedig mogelijk meer informatie aan.

Live Cooking personeelsfeest foodmarkt met rollende keukens
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking personeelsfeest foodmarkt met rollende keukens op je eigen locatie

Voor 50 t/m 1.000 personen (meer op aanvraag); diverse keukens

Organiseer je binnenkort een bedrijfsfeest op je eigen bedrijfslocatie of een andere locatie van je keuze en ben je op zoek naar passende catering met een leuk festival gevoel? Wellicht is een foodmarkt concept met rollende keukens dan wel een heel leuk idee voor jullie. Diverse concepten zijn mogelijk, denk hierbij o.a. aan: mobiele tapasbar, verse frites, chocoladefeest met fonteinen en live bereide bonbons, gigantische paella pannen, luxe broodjes of crepes tot churos en Italiaanse ijswagens, pizza houtoven tot Zuid-Afrikaanse braai brandweerauto en nog veel meer. Optioneel is het ook mogelijk om drankjes te serveren (met zelfbedieningsbar of bemande bar). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking foodmarkt voor je bedrijfsfeest op je eigen locatie? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Filmwedstrijd als invulling voor je personeelsfeest op je eigen locatie
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Filmwedstrijd als invulling voor je personeelsfeest op je eigen locatie

Dit personeelsfeest is er eentje die jullie niet snel gaan vergeten. Centraal tijdens het feest staat het maken van een film. Dat kan bijvoorbeeld een bedrijfsfilm maken zijn maar ook een film met een ludiek thema. Het gezelschap wordt in groepen onderverdeeld en kan met behulp van nep geld attributen, professioneel advies van echte filmregisseurs, of apparatuur inkopen.  Welke groep maakt de leukste film? Uiteraard worden de films tijdens het feest vertoond aan het gezelschap. Optioneel kan ook het complete feest worden geregeld (locatie, catering etc.) evenals een overnachting. Dit personeelsfeest kan ook worden uitgevoerd als personeelsuitje in het buitenland (indoor of in het centrum van een leuke stad), als bedrijfsuitje voor hele grote groepen of als een personeelsuitje met overnachtingWil je weten of en hoe we je kunnen helpen, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande formulier.

Foodtruck personeelsfeest festival op je eigen bedrijfsterrein
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck personeelsfeest festival op je eigen bedrijfsterrein

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Bij de introductie van de werkkosten regeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. Hoe leuk is het om daar je eigen Foodtruck Festival te organiseren? Geniet van heerlijk eten en drinken dat a la minute bereid wordt in de Foodtruck, mooie muziek op de achtergrond en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuur concert? Daarnaast is het ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je uit kan kijken naar een mooi feest om het leven te vieren met collega’s.

Casino thema personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Casino thema personeelsfeest

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Heb jij altijd veel geluk in het leven? Win je weleens een prijs? Beproef dan eens samen met je collega’s je geluk tijdens een casino themafeest. Stap in de wereld van black jack, poker, roulette, fruitmachines en een dosis aan geluk. Combineer deze elementen met al je collega’s en je hebt de ideale cocktail voor een onvergetelijk thema personeelsfeest. Of dit nu voor het jaarlijkse bedrijfsfeest, personeelsfeest of familiefeest is...het zal onvergetelijk worden. Is je interesse gewekt en ontvang je graag alle informatie over dit casino themafeest? Vraag dan onderstaand gratis en vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat al veel geluk in het spel toe.

Hollandse avond personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Hollandse avond personeelsfeest

Keuze uit diverse feestlocatie of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Wat hebben we een mooi landje. En ondanks dat het op de wereldkaart geen groot land is kunnen we feesten als de beste! Als organisator heb je de taak om een onvergetelijk themafeest neer te zetten voor het bedrijfsfeest, personeelsfeest een opening of bijvoorbeeld een familiefeest. En wat is er dan mooier om dit in het Hollandse thema te doen. De leukste muziek, sfeervolle aankleding, de beste meezingers en wellicht wel echte Nederlandse snacks of maaltijden. Een themafeest kun je zo gek maken als je zelf zou willen. Maak er een bijzondere en vooral unieke avond van samen met je collega’s. Lijkt dit Hollandse avond themafeest jou perfect? Vraag onderstaand vrijblijvend meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden.

 Live Cooking BBQ personeelsfeest je eigen locatie in de regio STAD
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking BBQ personeelsfeest je eigen locatie

Max. 1.000 deelnemers; Mogelijk op elke locatie met buitenruimte; Ook drankjes, meubilair of complete foodmarkt is mogelijk.

Goede werknemers verdienen het om af en toe even flink verrast te worden. En hoe kan dat beter dan door ineens een werknemers BBQ of een personeelsfeest met BBQ te organiseren. En dat kan gewoon bij jullie op de bedrijfslocatie of een andere locatie naar keuze (uiteraard dient er wel een buitenruimte te bestaan waar BBQ-en mogelijk is). Voor je het weet heeft iedereen dat heerlijk zomerse gevoel te pakken en geniet van al het lekkers dat de grillmasters weten te bereiden. Het is ook mogelijk om deze BBQ catering te combineren met een andere rollende keuken (van paella tot pizza). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking BBQ voor het bedrijfsfeest op je eigen locatie? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Themafeest Back to the 00's op locatie
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Themafeest Back to the 00's

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Geniet van een magische avond met dit 00’s themafeest. Perfect voor een personeelsfeest, als bedrijfsuitje of om een jubileum te vieren. Samen met collega’s gaan jullie terug in de tijd en halen jullie de mooiste herinneringen op. Dans samen met je collega’s de ketchup song, Jumpstyle of zing uit volle borst mee met Dragosta Din Tei. Ook kunt u dit themafeest nog extra aankleden door hilarische typetjes in te zetten. Zo zijn ook ineens Lara Croft, Ali G of Guus Meeuwis aanwezig op uw themafeest. De DJ brengt en mengt de hele avond samen met de leukste bekende hits. Zing mee met Gigi D’Agostino of Christina Aguilera. Is uw interesse gewekt? Vraag dan snel meer informatie aan en laat u meenemen in alle mogelijkheden. We wensen u alvast mooie herinneringen toe.

Goud en Fout bedrijfsfeest op een feestlocatie in jouw stad
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Goud en Fout bedrijfsfeest op een feestlocatie in jouw stad

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Iedereen houdt van muziek. En tijdens dit personeelsfeest genieten jullie van echte dansklassiekers tijdens ludieke en muzikale spelletjes maar bovenal gaan jullie lekker veel dansen. Laat je meevoeren naar de disco jaren, de 80´s en 90´s en heerlijke meezingers in het Nederlands. Ga los op apres-ski muziek en daag je collega's uit tijdens een dance battle. Dit arrangement is inclusief diner en feestlocatie, waarbij je kunt kiezen uit meerdere beschikbare feestlocaties. Uiteraard is het ook mogelijk om het arrangement te regelen op jullie eigen locatie. Meer weten over dit muzikale alternatief voor je bedrijfsfeest in jouw stad? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan oor te clicken op de groene knop. 

Cocktail catering als aankleding van je personeelsfeest op je eigen locatie
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je personeelsfeest op je eigen locatie

Over een succesvol bedrijfsfeest wordt vaak nog weken nagepraat bij het koffiezetapparaat. Over de leuke locatie, de dansmoves van de baas en de muziek. Maar ook de aankleding van het feest kan een belangrijke rol spelen bij de beleving van de gasten.  Bijzonder sfeerverhogend is het dan ook om gebruik te maken van zogenaamde cocktail catering. Hierbij maken professionele bartenders op verzoek de heerlijkste cocktails voor alle gasten. Wil je meer weten over dit bijzondere personeelsfeest concept? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Las Vegas Casino personeelsfeest op eigen locatie
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Las Vegas Casino personeelsfeest op je eigen locatie

Haal het Casino in huis met dit Las Vegas Casino personeelsfeest concept voor op je eigen locatie. Na de nodige uitleg kan er van start worden gegaan met poker, blackjack en/of roulette.  Dit personeelsfeest concept is inclusief alle materialen, begeleiding, reiskosten etc. Voor grote groepen wordt een offerte op maat gemaakt. Wil je meer weten over dit Las Vegas casino personeelsfeest op je eigen locatie, vul dan onderstaande informatieformulier in.

Pizza Foodtruck voor je personeelsfeest in STAD
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza Foodtruck voor je personeelsfeest op eigen locatie

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Organiseer je binnenkort een bedrijfsfeest of personeelsborrel en ben je op zoek naar een passende catering? Wat dacht je dan van je eigen pizza Foodtruck met tot wel 3 mobiele ovens om iedereen te kunnen voorzien van heerlijke pizza's? Het is zelfs mogelijk om deelnemers aan je personeelsfeest te verblijden met een echte pizza workshop voor maximaal 45 personen (tegen meerkosten). Op zoek naar passende drankjes? Geen probleem, de cateraar neemt ze graag (optioneel) voor je mee. Van Crodino tot Italiaanse wijnen en bieren. Wil je meer weten over dit bijzondere personeelsfeest concept? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Gek op Holland op je eigen locatie
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Gek op Holland op je eigen locatie

Het is tijd voor een oer-Hollands personeelsfeest concept voor op je eigen locatie. Met diverse ludieke, interessante, inspirerende en competitieve spelrondes, zal dit Gek op Holland personeelsfeest concept iedereen dichter bij elkaar brengen. Dit personeelsfeest concept is inclusief alle materialen, quizmaster, begeleiding, reiskosten etc. Voor grote groepen wordt een offerte op maat gemaakt. Wil je meer weten over dit Gek op Holland personeelsfeest op je eigen locatie, vul dan onderstaande informatieformulier in.

Improvisatieshow op je eigen locatie
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Improvisatieshow op je eigen locatie

Wil je je collega's eens op een hele andere manier bezig zien? Haal je ze allemaal uit de comfortzone en laat je ze improviseren in de meest bizarre en uiteenlopende situaties. Tijdens deze improvisatieshow worden jij en je collega's getraind in het aanwenden van creativiteit om te komen tot een passende improvisatie. Dit personeelsfeest concept op eigen locatie is een ideaal middel om de bestaande gedragspatronen te doorbreken en elkaar eens echt op een andere manier te leren kennen. Wil je meer weten over dit improvisatieshow personeelsfeest op je eigen locatie, vul dan onderstaande informatieformulier in.

Popquiz personeelsfeest op je eigen locatie
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Popquiz personeelsfeest op je eigen locatie

Smaken verschillen, zeker wat muziek betreft. Maar 1 ding is zeker, (bijna) iedereen houdt van wel van muziek. Nu is het hoog tijd om de muziekkennis van je collega's eens te testen tijdens deze popquiz. Diverse muziekquiz-rondes komen voorbij. Dit popquiz personeelsfeest op eigen locatie is inclusief alle materialen, quizmaster, begeleiding, reiskosten etc. Voor grote groepen wordt een offerte op maat gemaakt. Wil je meer weten over dit popquiz personeelsfeest op je eigen locatie, vul dan onderstaande informatieformulier in.

Sportquiz personeelsfeest op je eigen locatie
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Sportquiz personeelsfeest op je eigen locatie

Sporten is gezond; sporten verbroedert; hoog tijd om de sportkennis van jou en je collega's een grondig te testen tijdens een sportquiz personeelsfeest op je eigen locatie. Van echte specialisten tot veelzijdige sportliefhebbers, ditmaal geen discussies bij de koffieautomaat, maar een echte strijd om voor eens en altijd uit te maken wie het meeste weet van sport. Dit sportquiz personeelsfeest op eigen locatie is inclusief alle materialen, quizmaster, begeleiding, reiskosten etc. Voor grote groepen wordt een offerte op maat gemaakt. Wil je meer weten over dit sportquiz personeelsfeest op je eigen locatie, vul dan onderstaande informatieformulier in.

Ga direct naar het personeelsfeest aanbod in je eigen regio

Alkmaar, Heemstede, IJmuiden, Zandvoort etc.         Personeelsfeest Alkmaar
Almere, Lelystad, Dronten etc. Personeelsfeest Almere
Amsterdam, Zaandam, Huizen, Amstelveen etc. Personeelsfeest Amsterdam
Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar etc. Personeelsfeest Den Haag
Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Zandvoort etc.               Personeelsfeest Haarlem
Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Capelle etc. Personeelsfeest Rotterdam
Utrecht, Nieuwegein, Hilversum, Houten etc. Personeelsfeest Utrecht
Tilburg, Oisterwijk, Waalwijk, Goirle, Kaatsheuvel etc. Personeelsfeest Tilburg
Arnhem, Wageningen, Doetinchem, Tiel etc. Personeelsfeest Arnhem
Den Bosch, Oss, Vught, Heeswijk-Dinther, Veghel etc. Personeelsfeest Den Bosch
Maastricht, Valkenburg, Kerkrade, Heerlen etc. Personeelsfeest Maastricht
Nijmegen, Groesbeek, Wychen, etc. Personeelsfeest Nijmegen
Brabant een totaal overzicht Personeelsfeest Brabant
Scheveningen, Kijkduin etc. Personeelsfeest Scheveningen
Groningen, Haren, Veendam, Winschoten etc. Personeelsfeest Groningen
Zeeland een totaal overzicht Personeelsfeest Zeeland
Enschede, Hengelo, Almelo etc. Personeelsfeest Enschede
Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, Sliedrecht etc. Personeelsfeest Dordrecht
Delft, Rijswijk etc. Personeelsfeest Delft
Leiden, Leiderdorp, Alpen aan den Rijn etc. Personeelsfeest Leiden
Gouda, Zoetermeer, Woerden etc. Personeelsfeest Gouda
Amersfoort, Barneveld, Harderwijk etc. Personeelsfeest Amersfoort
Breda,Roosendaal, Bergen op Zoom etc. Personeelsfeest Breda
Apeldoorn, Deventer, Zutphen etc. Personeelsfeest Apeldoorn
Zwolle, Meppel, Raalte etc. Personeelsfeest Zwolle
Venlo, Weert, Roermond, Noord-Limburg Personeelsfeest Venlo
Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Best etc. Personeelsfeest Eindhoven

 

WAAROM ONEMOTION

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementen sector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in meerdere landen actief

  o.a. NL, BE, DE, UK & USA
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu). 

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

PERSONEELSFEEST OP EIGEN LOCATIE: WKR VRIENDELIJK?
Pakt een personeelsfeest op eigen locatie nu werkelijk voordeliger voor de WKR? Een belangrijke vraag voor elke ondernemer die op het punt staat een personeelsfeest te organiseren om zo het wij-gevoel nog wat extra kracht bij te zetten. Wat is de werkkosten regeling ook alweer? De WKR bundelt alle regelingen m.b.t. vergoedingen aan werknemers (personeelsfeesten, fietsplannen, kerstpakketten etc.) in één regeling. Er is in de media al veel gezegd over hoe de belastingdienst omgaat met de regeling. Belangrijke factoren zijn of het personeelsfeest een overwegend zakelijk of een overwegend consumptief karakter heeft (bron: eventbranche) en ook of het feest plaats vindt op een eigen locatie of op een externe locatie. Zou zouden personeelsfeesten op de eigen locatie volgens de WKR fiscaal gunstiger worden behandeld als vergelijkbare feesten op een externe feestlocatie. Inmiddels zou de belastingdienst dit verschil weer hebben gelijkgetrokken (bron PwC) .   Hoe dien je als ondernemer nu dan om te gaan met de werkkostenregeling en de organisatie van je personeelsfeest? Hoe dient er om te worden gegaan met het speelveld tussen WKR en de behandeling van de belastingdienst? Gezien de complexiteit van de regeling en de continue veranderingen die ermee gepaard gaan, raden we je aan om deze vraag toch altijd voor te leggen aan je financieel adviseur.

Personeelsfeestend.nl

Personeelsfeesten in alle soorten en maten. Van bedrijfsfeest tot personeelsfeest laat je inspireren door Onemotion.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar